Förbättra ditt varumärkes förutsättningar för en bättre och långvarig tillväxt.

LÄS MER

TJÄNSTER

FOTOGRAFERING

Foto är en av mina spetskompetenser. Imagebilder, fashion, interiör & exteriör, produktbilder, lifestyle.. jag fotograferar det mesta och är väldigt noga med att slutresultatet lever upp till dina förväntningar. Bra bilder är ett måste för din verksamhet oavsett bransch.

PORTFOLIO

TRYCKMATERIAL

Vi tar fram ditt tryckmaterial, från layout till färdig produkt. Kataloger, roll-ups, visitkort, förpackningsdesign - Ja, i princip allt!

Vi har ett nära samarbete med flera tryckerier där vi ser till att ditt tryckmaterial har rätt färgåtergivning, papper, mått osv. Allt kollas noga med dagsljusarmaturer och kalibrerade datorskärmar. Vi gör layouten och levererar produkten.

WEBBPLATSER

Syns du inte - finns du inte! Gammal klyscha, men väldigt sann. Konsumenten blir allt mer skygg för påtvingad reklam och vill hellre söka efter sin information själv. En funktionell och snygg hemsida med rätt content är mycket viktigt att ha om du vill hänga med i matchen.

Med våra webbplatser uppdaterar du enkelt ditt innehåll online utan krångliga verktyg eller koder. Du ser allt precis som användaren gör och publicerar när du är nöjd med dina ändringar.

Vid större projekt samarbetar jag med duktiga webbutvecklare i mitt nätverk - tillsammans ser vi till att din webbplats är framtidssäker.

FILM

SE FILMER VI PRODUCERAT

Webben expanderar varje sekund. År 2020 spår man att webben består av 80% rörlig media. För att få en uppfattning om ditt varumärke är film någonting man bör ha.

Eftersom rörlig bild skapar så starka känslor är det viktigt med rätt sorts typografi, färg, animation, ljuddesign, story m.m. Alla element är viktiga för att skapa en fulländad produktion.

Du får en reklam- eller presentationsfilm av hög kvalitet som förmedlar rätt budskap. Allt börjar med ett möte där vi går igenom dina önskemål och syften.

Nu kan vi även erbjuda fotografering och filmning med drönare.

GRAFISKA PROFILER

Ibland kan det vara bra att börja om. Ert varumärke kanske står inför en förändring och värderingarna ni hade, stämmer inte längre med det ni har. Er nuvarande profil kan då förvilla istället för att förtydliga vad ni faktiskt vill förmedla.

En ny grafisk profil kan innefatta logotyp, typsnitt för webb och tryck, färgval, grafiska element och brevmall. Det beror på vad ni har för behov - hur ni sköter er kommunikation och i vilka kanaler.

Är ert företag stort med många olika kreatörer kan en grafisk manual vara det ni behöver för att säkerställa att er kommunikation förmedlar rätt budskap överallt.

EXEMPEL PÅ EN GRAFISK PROFIL

BRANDING

Det är inte bara snygga logotyper, bilder och filmer som gör att varumärken lyckas. Vi gör varumärkesanalyser och bygger strategier tillsammans med er från grunden - det är en viktig process som kan vara helt avgörande om ert projekt eller koncept blir lyckat eller ej.

Ni har säkert redan listat ut att ni måste marknadsföra er. Branding handlar om hur ert varumärke paketeras, vad ni förmedlar - att hitta den röda tråden genom ert varumärke.

START-UPS

Start-ups är bra! Driver du ett start-up eller är det snart dags att kicka igång? Hör av dig och presentera din idé. Vi hjälper dig gärna.

KORREKTA FÄRGER

Våra lokaler, ljusarmaturer och bildskärmar är noga utvalda för att vi ska kunna leverera perfekt material till er. Detta är optimalt för bildbehandling, färgkorrigering, retusch och framtagning av tryckmaterial.

HUR VI KAN HJÄLPA DIG

LaveMedia ser till att din kommunikation förmedlar rätt känsla. Ditt varumärkeslöfte och dina kärnvärden är oerhört viktiga för oss för att ni ska få ut maximal effekt av ert kommande projekt.

Jag ser tillsammans med mina samarbetspartners till att ni förmedlar rätt kommunikation till rätt målgrupp - oavsett storlek på projekt.

Vad är syftet? Vart är du idag, vart ska du och hur tar du dig dit? Det är frågor vi hjälper dig att reda ut och tillsammans tar vi fram en långsiktig strategi för att uppnå dina mål.

 

ROBIN "LAVE" OHLAUSSON

Efter att ha jobbat flera år med fotografering och marknadsföring för stora varumärken och företag körde jag igång LaveMedia 2013.

Förutom att driva firman frontar jag hårdrocksbandet Vengha. Semestern spenderas på snowboarden, gärna i alperna.

 

 

Hör av er så bokar vi tid för en kaffe.

KONTAKT

+46 70 940 31 43

info@lavemedia.com

 

© LAVEMEDIA.COM