Bosgården Hornborga

OM CASET

I startskedet av arbetet med Bosgården Hornborga ställdes jag inför några utmaningar. Dels av att de precis förvärvat en stängselverksamhet, dels verksamheten med att hyra ut stugor till privatgäster, dels ambitioner och visioner om framtida utveckling av ett eventcenter med skjutbiograf, konferensrum, gym, showroom m.m.

Arbetet inleddes med några möten och intervjuer för att hitta vart vi ville styra åt, sedan satte vi identiteten och den grafiska profilen. När detta arbetet var klart pratade jag ihop mig med min webbutvecklare, copywriter och inredningsarkitekt om vad vi ville få fram.

- "Med säker hand har LaveMedia lotsat oss igenom grafisk design, foto, ny webbsida och layout till ett resultat vi är mer än nöjda med. Vårt företags profil har stärkts och vi kan bara varmt rekommendera Robin."

Ann-Louise och Lars-Göran Skaar, Bosgården Hornborga.

www.bosgardenhornborga.se
www.bosgardenliving.se
www.bosgardenstangsel.se

STUGORNA

Jag valde att skapa ett persona kring Bosgårdens tre stugor. Det fanns en historia från gården där olika personer bott i stugorna. Jägaren, Bonden och Trädgårdsmästaren fick sätta ton i vardera stuga med samma färgpalett från den grafiska profilen. Vi stylade några rum och fotograferade för hemsida, airbnb och bookings.com.

KONTAKT

+46 70 940 31 43

info@lavemedia.com

 

© LAVEMEDIA.COM